O NAS

Jesteśmy firmą z wieloletnim doświadczeniem w branży mięsnej. Do 2010 r. była to rodzinna działalność zajmująca się ubojem bydła i jego sprzedażą. Natomiast obecnie sprzedajemy całe tusze zwierząt rzeźnych, ćwierci wołowe oraz elementy kulinarne. Znajdą Państwo u nas jagnięcinę w pełnym asortymencie, podroby i gotowe wyroby, a także pakowane próżniowo mięso, proste do przygotowania w domu i w punktach gastronomicznych. Naszą chlubą są hamburgery w 100% z mięsa wołowego Black Angus – serwowane w najlepszych restauracjach w Warszawie. Naszym celem jest dostarczanie mięsa najwyższej jakości, aby osiągnąć ten cel pozyskujemy zwierzęta wyłącznie ze sprawdzonych hodowli, które są odpowiednio karmione i dobrze traktowane. Zajmujemy się również skupem żywca, przede wszystkim skupem owiec, jagniąt, bydła mięsnego ras black Angus, red Angus, hereford. Oferujemy atrakcyjne ceny oraz odbiór własnym transportem.

Czarna krowa na pastwisku
Owce

Posiadamy zakład przetwórstwa mięsnego o najwyższym standardzie zgodnie z wymogami Unii Europejskiej. Stawiamy na wysoką jakość mięsa, które produkujemy oraz na wykwalifikowaną kadrę. Na każdym etapie produkcji dbamy o to, by produkt finalny sprostał wysokim wymaganiom klientów. Szczególnie polecamy mięsa już zamarynowane. Odpowiedni dobór ziół i przypraw sprawia , że mięso ma doskonałą kruchość, jest soczyste po przygotowaniu i zachwyca smakiem.

Od 2021 rozwijamy sprzedaż mięsa dla klienta indywidualnego na terenie Warszawy i okolic. Zamówienie mięsa wołowego jagnięcego jest możliwe za pośrednictwem sklepu internetowego lub telefonicznie

DOTACJE Z UNII EUROPEJSKIEJ